Bug Tracker
SourceForge
Feedback
Wiki
Stor
It is currently December 14th, 2017, 8:22 am




 Page 1 of 13 [ 189 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Next
Author Message
 Post subject: [Official Thread] Home Module
PostMessage posted...: July 5th, 2010, 5:57 pm 
User avatar
More than 2000 posts
More than 2000 posts

Joined: August 31st, 2006, 3:41 pm
Posts: 3514
Location: Italy
:arrow: DESCRIPTION

    - HomeModule is a Module Plugin for use instead Group Module as root menu.
    - HomeModule also replaces MeeFanartMenu functionality by publishing fanart datafeed so all screens now can inherit background images and slideshow troughout the theme so you have to disable (or unistall) MeeFanartMenu
    - HomeModule can works with video

    Image Image


:arrow: MENU FEATURES

- Change fanart every {x} time
- Change fanart every menu item move
- Able to select the menu item you want, when meediOS start
- Record in ThemeSettings the menu layout (require meePopupProvider)


:arrow: SUBMENU FEATURES
Currently available only with Evolution 1.2.4 and Aeon home screen :!:

    Group submenus
      choose which group item you want to use in submenu by setting 'Sound' property

        Menu (shows item only in group screen)
        Submenu (shows item only in home screen submenu)
        Both (shows item in both group screen and in submenu)

        Image

:arrow: DREAMSCRENE FEATURES

- you can use dreamscene videos as background in Home screen(s) simply copy *.wmv video(s) in your backgrund folder(s) and theme will automatically use them same as jpg images
- you can mix videos with images

Image

:arrow: SCREENSHOTS

Image

:arrow: INSTALLATION

by Pewpewrawr

Added a HomeModule under the group

Group
-------->TV Shows
-------->Movies
-------->HomeModule


Then Moved Everything to under the HomeModule

Group
------->HomeModule
         --------------->TV Shows
         --------------->Movies


Then cut the HomeModule, delete the group, and paste the HomeModule back (Cut and paste are next to the button for adding items.)

Download OpenMAIDOS

Image


Last edited by flclsd on November 1st, 2010, 12:19 pm, edited 10 times in total.

Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: July 7th, 2010, 12:21 pm 
User avatar
More than 100 posts
More than 100 posts

Joined: June 3rd, 2010, 5:01 pm
Posts: 155
i like it :) Maybe smart to add the install steps too in the topic?


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: July 7th, 2010, 2:59 pm 
User avatar
More than 1000 posts
More than 1000 posts

Joined: February 12th, 2008, 9:18 pm
Posts: 1789
Location: FRANCE
first version available.

thanks to crn and HD for help me to make this new plugin



_________________
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: July 8th, 2010, 8:43 am 
User avatar
More than 200 posts
More than 200 posts

Joined: July 11th, 2006, 3:36 am
Posts: 223
Hi,
How do I replace the Group Module with HomeModule in configuration editor ?


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: July 8th, 2010, 8:53 am 
User avatar
More than 100 posts
More than 100 posts

Joined: February 7th, 2009, 11:27 am
Posts: 115
convas wrote:
Hi,
How do I replace the Group Module with HomeModule in configuration editor ?


I added a HomeModule under the group

Group
-------->TV Shows
-------->Movies
-------->HomeModule


Then Moved Everything to under the HomeModule

Group
------->HomeModule
         --------------->TV Shows
         --------------->Movies


Then cut the HomeModule, delete the group, and paste the HomeModule back (Cut and paste are next to the button for adding items.)


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: July 8th, 2010, 8:59 am 
User avatar
More than 200 posts
More than 200 posts

Joined: July 11th, 2006, 3:36 am
Posts: 223
Pewpewrawr wrote:
convas wrote:
Hi,
How do I replace the Group Module with HomeModule in configuration editor ?


I added a HomeModule under the group

Group
-------->TV Shows
-------->Movies
-------->HomeModule


Then Moved Everything to under the HomeModule

Group
------->HomeModule
         --------------->TV Shows
         --------------->Movies


Then cut the HomeModule, delete the group, and paste the HomeModule back (Cut and paste are next to the button for adding items.)


Thanks worked a treat.


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: July 9th, 2010, 10:15 am 
User avatar
More than 10 posts
More than 10 posts

Joined: September 21st, 2009, 3:48 am
Posts: 12
nevermind figured out the issue.


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: July 12th, 2010, 8:09 am 
User avatar
More than 10000 posts
More than 10000 posts
Administrators
Developer

Joined: June 29th, 2006, 5:51 pm
Posts: 11788
Location: Lyon
France
it's not possible to show Weather Module, Command Module, Program Module... in the Home Module

-----Home Module
-----------Weather Module
-----------Command Module
-----------Program Module



_________________
Don't forget to take a look to the BugTracker...
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: July 19th, 2010, 1:35 pm 
User avatar
More than 1000 posts
More than 1000 posts

Joined: February 12th, 2008, 9:18 pm
Posts: 1789
Location: FRANCE
skypichat wrote:
it's not possible to show Weather Module, Command Module, Program Module... in the Home Module

-----Home Module
-----------Weather Module
-----------Command Module
-----------Program Module


it's possible but you need to set in field sound, both or menu, or nothing



_________________
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: July 21st, 2010, 7:04 pm 
User avatar
More than 2000 posts
More than 2000 posts

Joined: May 3rd, 2007, 4:29 pm
Posts: 2818
Location: London, UK
Great Britain
Could we have a choice whether art is displayed in "sequencial" or "random" order? I think it is random at the moment and that has odd effects if you point to a folder with only a few images eg. when using FanArtUtilities. Either that or exclude images already displayed until all others have been displayed, then reset the list.


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: July 22nd, 2010, 6:41 am 
User avatar
More than 500 posts
More than 500 posts

Joined: December 5th, 2008, 2:09 pm
Posts: 680
Location: USA
Jong wrote:
Could we have a choice whether art is displayed in "sequencial" or "random" order? I think it is random at the moment and that has odd effects if you point to a folder with only a few images eg. when using FanArtUtilities. Either that or exclude images already displayed until all others have been displayed, then reset the list.


Please clarify, what do you mean by "odd effects"


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: July 22nd, 2010, 7:51 am 
User avatar
More than 2000 posts
More than 2000 posts

Joined: May 3rd, 2007, 4:29 pm
Posts: 2818
Location: London, UK
Great Britain
Sorry, not a good description.

I just mean you tend to get the same images popup too often. Let's say you have 6 images you may get the following sequence: 1, 6, 1, 6, 1, 3, 4, 5, 4, 2, 5, 2. In fact I think sometimes the same image may come up twice in a row, so appear for twice as long as expected (but I'm not 100% sure about that).


Offline
 Profile  
 
 Post subject: help needed with installation
PostMessage posted...: July 25th, 2010, 10:19 pm 
User avatar
More than 200 posts
More than 200 posts

Joined: November 11th, 2006, 10:12 pm
Posts: 382
Am I supposed to replace --all-- group modules with the HomeModule? Or only the most top one, the one right under 'login' module?


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: help needed with installation
PostMessage posted...: July 25th, 2010, 11:57 pm 
User avatar
More than 500 posts
More than 500 posts

Joined: December 5th, 2008, 2:09 pm
Posts: 680
Location: USA
wroclaw wrote:
Am I supposed to replace --all-- group modules with the HomeModule? Or only the most top one, the one right under 'login' module?


just the top one


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: July 26th, 2010, 12:08 am 
User avatar
More than 2000 posts
More than 2000 posts
Developer

Joined: January 7th, 2007, 11:40 pm
Posts: 3057
Jong wrote:
Sorry, not a good description.

I just mean you tend to get the same images popup too often. Let's say you have 6 images you may get the following sequence: 1, 6, 1, 6, 1, 3, 4, 5, 4, 2, 5, 2. In fact I think sometimes the same image may come up twice in a row, so appear for twice as long as expected (but I'm not 100% sure about that).


It would be nice if it was random, but did not repeat an image until all other images in the folder were shown. Isn't that generally how "random" works when playing music from a disc or a folder?



_________________
madVR VideoPlayer | IsoPlayer | FanArtUtilities | FileRenamer | iPod Video Encoder | Netflix Manager | ViewMaster
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 13 [ 189 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:

cron