Bug Tracker
SourceForge
Feedback
Wiki
Stor
It is currently August 24th, 2017, 12:25 pm




 Page 119 of 188 [ 2814 posts ]  Go to page Previous  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 188  Next
Author Message
 Post subject:
PostMessage posted...: September 9th, 2010, 1:26 pm 
User avatar
More than 4000 posts
More than 4000 posts
Designer

Joined: July 26th, 2007, 12:00 pm
Posts: 5635
Dakkar wrote:
Is there any way to have a horizontal menu for group modules?

I am sorry if I lost the reply to this...
If you already replied, please just point me to it ;)
Otherwise: any news?

Dakkar

yes in 1.2.6 I made it possible to use all Group and Home screens with any substyles


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: September 9th, 2010, 3:35 pm 
User avatar
More than 2000 posts
More than 2000 posts
Developer

Joined: August 23rd, 2006, 3:24 pm
Posts: 3089
Location: East Providence, RI
convas wrote:
flclsd wrote:
Crn use unrealeased version. Because we works together for dev screens and plugin


Thanks, I am still trying to track down the fanart problem, from what I can tell I have all the required updates in place.

meediOS binary build r5189
HomeModule 0.1.4 beta
EnhancedLibraryBrowser module 1.0.2 beta
meePopupProvider 2.4.6 alpha
Did you ever find a solution to this? I upgraded to the latest version of Evolution along with the latest HomeModule, EnhancedLibraryBrowser and meePopupProvider and I also don't have any fanart until the last view step.


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: September 9th, 2010, 3:38 pm 
User avatar
More than 1000 posts
More than 1000 posts

Joined: February 12th, 2008, 9:18 pm
Posts: 1789
Location: FRANCE
banderson1311 wrote:
convas wrote:
flclsd wrote:
Crn use unrealeased version. Because we works together for dev screens and plugin


Thanks, I am still trying to track down the fanart problem, from what I can tell I have all the required updates in place.

meediOS binary build r5189
HomeModule 0.1.4 beta
EnhancedLibraryBrowser module 1.0.2 beta
meePopupProvider 2.4.6 alpha
Did you ever find a solution to this? I upgraded to the latest version of Evolution along with the latest HomeModule, EnhancedLibraryBrowser and meePopupProvider and I also don't have any fanart until the last view step.


you need new unreleased version of MPP



_________________
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: September 9th, 2010, 10:37 pm 
User avatar
More than 4000 posts
More than 4000 posts
Designer

Joined: July 26th, 2007, 12:00 pm
Posts: 5635
EVOLUTION v1.2.6 Alpha (09.09.10)

    Image

    Evolution Screen theme
    Evolution Media image theme
    Evolution Light image theme
    Evolution Dark image theme
- added support for Home_Aeon to all sub-styles
- added support for Play Random movie in movie screen
- added support for JukeBoxModule Music and TVShows
  (requires JukeboxModule)
- changed some of the buttons and popup in Music nowplaying screen

- fixed bugs
- optimized code


JUKEBOX
requires JukeboxModule
    Music

      Image

      Image

      PLAY = play artist/album/track
      SELECT = add to the playlist artist/album/track (optionally go to the music details screen)
      DISPLAY = toggle SETTINGS popup menu
      MENU = toggle meePopupProvider menu
      INFO = jump to the nowplaying screen

      SETTINGS popup menu

        menu1
        SHOW: Genre / Year / Codec
        SORT: Asc / Desc
        menu2
        SHOW: Artist / SortArtist / AlbumArtist
        SORT BY: Name / Sort Name
        SORT: Asc / Desc
        menu3
        SHOW: Album / SortAlbum
        SORT BY: Name / Year
        SORT: Asc / Desc
        VIEW: List / Images
        menu4
        SHOW: None / Duration / Rating
        SORT BY: Track
        SORT: Asc / Desc

      INDEX menu = jump to the respective Artist

    TVShows

      Image

      Image

      PLAY = play series/season/episode
      SELECT = go to the TVShows details screen (optionally add to the playlist series/season/episode)
      DISPLAY = toggle SETTINGS popup menu
      MENU = toggle meePopupProvider menu
      INFO = show series info

      SETTINGS popup menu

        menu1
        SHOW: Series Name / Series SortName
        SORT BY: Name / Sort Name
        SORT: Asc / Desc
        VIEW: List / Images
        menu2
        SHOW: Season
        SORT BY: Season
        SORT: Asc / Desc
        VIEW: List / Images
        menu3
        SHOW: Duration ON/OFF
        SORT BY: Episode
        SORT: Asc / Desc

      INDEX menu = jump to the respective Series

PLAY RANDOM MOVIE

    plays random movie from loaded section
    (e.g. Not Watched, By Genre > Horror, By Year > 2010 ...etc)

    Image

    *requires updated EnhancedLibraryBrowser and/or meePopupProvider
    (honestly I kinda lost tracks of things) :lol:


Last edited by crn on September 13th, 2010, 3:41 pm, edited 2 times in total.

Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: September 10th, 2010, 10:47 am 
User avatar
More than 2000 posts
More than 2000 posts

Joined: August 31st, 2006, 3:41 pm
Posts: 3514
Location: Italy
crn wrote:
Dakkar wrote:
Is there any way to have a horizontal menu for group modules?

I am sorry if I lost the reply to this...
If you already replied, please just point me to it ;)
Otherwise: any news?

Dakkar

yes in 1.2.6 I made it possible to use all Group and Home screens with any substyles


Thank you!
Now GroupHorizontal screen works in gruop modules.
I would like to use also Home_Aeon in a Group module (so to have also the news, etc...), but if I set Home_Aeon screen in a Group module then I am not able to go back to the home screen (when I press both "ESC" and "BACKSPACE" key it goes to the shutdown screen...)
Any hint?

Dakkar


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: September 10th, 2010, 11:03 am 
User avatar
More than 4000 posts
More than 4000 posts
Designer

Joined: July 26th, 2007, 12:00 pm
Posts: 5635
Dakkar wrote:
crn wrote:
Dakkar wrote:
Is there any way to have a horizontal menu for group modules?

I am sorry if I lost the reply to this...
If you already replied, please just point me to it ;)
Otherwise: any news?

Dakkar

yes in 1.2.6 I made it possible to use all Group and Home screens with any substyles


Thank you!
Now GroupHorizontal screen works in gruop modules.
I would like to use also Home_Aeon in a Group module (so to have also the news, etc...), but if I set Home_Aeon screen in a Group module then I am not able to go back to the home screen (when I press both "ESC" and "BACKSPACE" key it goes to the shutdown screen...)
Any hint?

Dakkar

I really do not get this need to have same menu everywhere (for Home and for Group) :? but here you go :lol:


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: September 11th, 2010, 2:10 pm 
User avatar
More than 4000 posts
More than 4000 posts
Designer

Joined: July 26th, 2007, 12:00 pm
Posts: 5635
Dakkar wrote:
I would like to use also Home_Aeon in a Group module...

so is it working ?


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: September 11th, 2010, 10:06 pm 
User avatar
More than 10000 posts
More than 10000 posts
Administrators
Developer

Joined: June 29th, 2006, 5:51 pm
Posts: 11788
Location: Lyon
France
hello CRN, I have this if I select "update weather or RSS" in F10 menu in Home. MeePopupProvider ????


Attachments:
11.09.2010 à 22h 00m 24s 796'.jpg
11.09.2010 à 22h 00m 24s 796'.jpg [ 32.39 KiB | Viewed 6365 times ]

_________________
Don't forget to take a look to the BugTracker...
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: September 11th, 2010, 10:28 pm 
User avatar
More than 4000 posts
More than 4000 posts
Designer

Joined: July 26th, 2007, 12:00 pm
Posts: 5635
skypichat wrote:
hello CRN, I have this if I select "update weather or RSS" in F10 menu in Home. MeePopupProvider ????

you need updated meePopupImporter


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: September 11th, 2010, 10:36 pm 
User avatar
More than 10000 posts
More than 10000 posts
Administrators
Developer

Joined: June 29th, 2006, 5:51 pm
Posts: 11788
Location: Lyon
France
crn wrote:
skypichat wrote:
hello CRN, I have this if I select "update weather or RSS" in F10 menu in Home. MeePopupProvider ????

you need updated meePopupImporter


Ok thanks :cry:



_________________
Don't forget to take a look to the BugTracker...
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: September 12th, 2010, 10:10 pm 
User avatar
More than 10000 posts
More than 10000 posts
Administrators
Developer

Joined: June 29th, 2006, 5:51 pm
Posts: 11788
Location: Lyon
France
I have this with the resume dialoguebox
video
image
music


Attachments:
resumevideo.jpg
resumevideo.jpg [ 38.32 KiB | Viewed 6297 times ]
resumemusic.jpg
resumemusic.jpg [ 64.6 KiB | Viewed 6297 times ]

_________________
Don't forget to take a look to the BugTracker...
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: September 12th, 2010, 11:16 pm 
User avatar
More than 4000 posts
More than 4000 posts
Designer

Joined: July 26th, 2007, 12:00 pm
Posts: 5635
skypichat wrote:
I have this with the resume dialoguebox
video
image
music

ah well you have more then I ever get... for me resume does not work at all and I never be able to see that dialog
(also that seems to be a standard dialog screen and it's working fine in other plugins so whatever is wrong is on the plugin side not the theme)


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: September 12th, 2010, 11:18 pm 
User avatar
More than 10000 posts
More than 10000 posts
Administrators
Developer

Joined: June 29th, 2006, 5:51 pm
Posts: 11788
Location: Lyon
France
crn wrote:
skypichat wrote:
I have this with the resume dialoguebox
video
image
music

ah well you have more then I ever get... for me resume does not work at all and I never be able to see that dialog
(also that seems to be a standard dialog screen and it's working fine in other plugins so whatever is wrong is on the plugin side not the theme)


r5341 correted this I think

In the player necessary to check "dialogbox" but necessary to select "None" below

I use this menu to show the dialogbox

Image



_________________
Don't forget to take a look to the BugTracker...
Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: September 13th, 2010, 12:14 am 
User avatar
More than 4000 posts
More than 4000 posts
Designer

Joined: July 26th, 2007, 12:00 pm
Posts: 5635
skypichat wrote:
r5341 correted this I think

In the player necessary to check "dialogbox" but necessary to select "None" below

I use this menu to show the dialogbox...

looking at your pic2 music resume is not working... your playlist is empty and what you get in your pic is NOT music resume dialog but Evolution 'No songs in queue' screen and should look like this... same goes for Images nowplaying
(I did not make any changes to videos because of the video playback stuttering)


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostMessage posted...: September 13th, 2010, 10:44 am 
User avatar
More than 2000 posts
More than 2000 posts

Joined: August 31st, 2006, 3:41 pm
Posts: 3514
Location: Italy
crn wrote:
Dakkar wrote:
I would like to use also Home_Aeon in a Group module...

so is it working ?


Sorry, I couldn't reply during the we.
Yes! It seems to work.

Will you add it to the next release?

Thank you!

Dakkar

EDIT: I talked to early :) It seems it doesn't react to ESC or BACKSPACE keys... How do I go back to the parent menu?


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 119 of 188 [ 2814 posts ]  Go to page Previous  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 188  Next


Who is online

Users browsing this forum: Bing (USA) and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for: